.................................................................
royal_vezpult
Vezérlőpult
royal_vezpult
Profit-megosztás
png-transparent-card-game-logo-playing-card-poker-run-background-poker-game-text-logo
Klubok
5193381_disney-logo-png-disney-castle-logo-transparent-transparent
PayCastle
5193381_disney-logo-png-disney-castle-logo-transparent-transparent
Royal Helper
130925
KIJELENTKEZÉS

asd

 

Először is azt érdemes körbejárni, hogy létezhet-e egyáltalán és ha igen, akkor miért?

Vannak még olyanok, akik ma is úgy tekintenek erre a tevékenységre, mint egy egyszerű hobbira vagy játékra. Persze ez érthető, hiszen globális szinten a játékosok 96-98%-a nem ér el komolyabb sikereket. Illetve ha bejön egy általuk vélt esemény, nyer az a csapat akire fogadtak, akkor újabb fogadásokkal elvesztik a korábbi nyereményüket és ha egy nagyobb mintát nézünk, akkor a találati arányuk nagyon alacsony lesz, jóval több lesz vesztes mint nyertes. Tehát az esetükben ez olyan mint egy hullámvasút, ahol vannak kisebb sikerek de legnagyobbrészt a lejtmenetből van több, ebből adódóan nem is tekintenek igazán komolyan rá. Talán csak az izgalom kedvéért játszanak, holott jóval nagyobb potenciál van benne…

Valószínűségszámítás a gyakorlatban:

Szokták mondani, hogy a labda kerek és bármilyen eredmény születhet egy sporteseményen. Nos, mind a két állítás igaz, a labda is kerek és valóban előfordulnak nem várt eredmények, amelyeknél az esélytelenebbnek vélt csapatok nyernek az esélyesekkel szemben. Viszont hogy ez amiatt volna, mert a már említett labda kerek, az egy igen nagy túlzás és átgondolatlanság. Ezt pedig az arányok rendkívül jól bemutatják.

Ha igaz volna az, hogy a valószínűségszámítás teljes csőd és nem lehet alkalmazni a sportesemények várható kimenetelét tekintve, akkor máshol sem állhatná meg a helyét. Holott a mindennapjaink részét képezi a valószínűségszámítás. – És tegyük fel a kérdést, hogy amikor saját magunk döntünk egy jövőbeli kimenetel sorsáról, akkor kizárjuk annak a lehetőségét, hogy nem úgy történik mint ahogy számítunk rá, vagy pedig racionálisan végig gondolva annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy úgy lesz ahogy várjuk? – Egy egyszerű példával élve: Ha te tudod, hogy mi annak a busznak a menetrendje amivel közlekedsz a munkádba, és kitűzöd célul hogy a reggeli fél 7-est eléred, akkor annak a lehetőségét is kizárod, hogy késik/siet, útközben lerobban stb?

A válasz persze az, hogy nem, hiszen nincs ráhatásod, a jövőt ebben a formában nem ismered, de racionálisan, a tudásodra és eddigi ismereteidre alapozva kijelenthető, hogy legnagyobb valószínűséggel fél 7 körül ott lesz a megállóban a várva várt busz. Ha pedig ezt számszerűsítjük, akkor jóval nagyobb arányban lesz azoknak az eseteknek a száma, amikor kb. Időben érkezik.

Miből indulsz ki, milyen ismeretek adják a megfelelő fogadási lehetőséget

A profi sportfogadásban is hasonló a helyzet, mint a fenti buszos példa esetében, csupán az nem mindegy, hogy milyen információkból indulunk ki. Fontos azonban, hogy ezeket az információkat összegezni, követni, monitorozni, egy ember nem képes. Ehhez egy csapatra van szükség, egy jól működő informatikai rendszerrel, máskülönben nem megy. Ezt mindjárt kifejtjük bővebben, elemeire bontva, amiből meglátod, hogy amikor te magad, egyedül döntesz arról, hogy melyik csapatra kell fogadni, akkor valójában nem szűröd ki a reális esélyeket, és matematikailag nézve 0.015% körüli a racionális, valódi esélye annak, hogy legalább középtávon megtérüljenek a fogadásaid.

Mit kell figyelembe venni egy sport analitikai elemzés során?  Mik azok a tényezők, amiknek a vizsgálatával eldöntjük, hogy milyen elemzést küldünk ki az ügyfeleinknek? Illetve mi kell ahhoz, hogy legnagyobb eséllyel nyerő játékos váljon belőled is?

a) Szorzók alakulása, monitorozása, már a kínálatba kerülésük óta

b) Bajnokság specifikus követés

c) Főállást igénylő sportelemzés

d) Az esetleges váratlan kimenetelre való felkészülés, a hosszú távon elérhető találati arányhoz igazítás

e) Bankroll Menedzsment szerinti gazdálkodás

f) Hosszú távon működőképes stratégia

g) Ingadozás álló értékek

h) A legfrissebb és legnagyobb sport adatbázisok

i) Az összes fenti komponens integrációja, majd a kiküldés előtt utóellenőrzése.

j) A sportiroda limitálás kockázatának alacsony szinten tartása

k) Önellenőrző rendszer, a RoyalProtection© naprakész vezetése(ez már ügyfél részről fontos!)

A fenti összetevők egymagukban is megérdemelnének legalább 1-1 oldalnyi részletezést, sőt, örülnénk is neki ha mindent itt összegyűjthetnénk, hiszen ami itt “zanzásítva” egy-egy oldalnyi leírás lenne, az számunkra több évnyi munkát jelentett olyan rendszerbe összefoglalni, ami a gyakorlatban is bizonyított és nagy biztonsággal működik.

Viszont nem célunk regényt írni, így bármennyire is szeretnénk, de ezen komponensek részletes bemutatásával egyrészt a hamarosan publikálásra kerülő dokumentumfilmünkben találkozhatsz, ami bemutatja majd az elmúlt évek kemény munkáját, mindent amit ma RoyalSports™-nak hívunk. Másfelől ezekre az oktatóanyagainkban kitérünk, így amennyiben bizalmat szavazol nekünk és csatlakozol hozzánk, úgy az oktatóanyagaink segítségével ezeket részletesen bemutatjuk és megismerheted.

Úgyhogy a teljes részletezés nélkül is láthatod, hogy egy komplett csapat összehangolt, egész napos munkája szükséges ahhoz, hogy megfelelő találati arányt, megfelelő szorzókkal, a reális nyerési esélyekre támaszkodva érjünk el.

Te mit látsz a fentiekből, mit kell tenned hogy nyereséges ügyfél lehess?

A tagságodért cserébe mi mindent elvégzünk helyetted. Amennyiben bizalmat szavazol számunkra, és klubjaink előfizetőjévé válsz, úgy nem kell mást tenned, mint letölteni a mobil alkalmazásunkat, követni a sportelemzéseinket, amelyeket a fenti bonyolult és komplex analitikai/matematikai/utóelemző folyamatok által választunk ki.

A megfelelő találati arányt biztosító sportanalitikai elemzéseken kívül pedig az oktatásodról is gondoskodunk, hiszen oktatóanyagaink végig vezetnek a teljes szakmán, így az ismeretükkel nem kell attól tartanod, hogy idő előtt limitálják a sportiroda számlád, mert nyerő fogadó vagy, vagy lemaradsz azon tanácsokról/praktikáktól, amikkel a pénzed mozgatása során hosszú távon akár százezreket spórolhatsz.

 Hármasban az erő!

Létezik három olyan érv, amiket ha az elmúlt évek során bárkinek elmondtunk/megmutattunk, akkor más szemmel tekintett erre a szakmára, voltaképp kivétel nélkül. Azért van erre szükség, mert sokan akár már egy évtizede próbálnak szerencsét (ahogy ők hívják) és fogadnak napról-napra, azonban kézzelfogható, valódi eredményeket nem tudnak elérni. Amikor pedig találkoznak az oldalunkkal (akár a sportanalitikai archivumunkkal a “fiókom” menüben, vagy az ott lévő több száz bizonylattal) akkor felvetődhet a kérdés, hogy egyáltalán a sportirodák  pénzt is tudnak fizetni, vannak akik valóban hosszú távon nyereségesek és kértek már ki a számlájukra? – A most következő három példában erre adunk választ, tarts velünk!

a) Egyfelől minden fogadási lehetőséget egy értékkel látnak el, amit szorzónak hívnak. Ez épp annyira fontos a játékosoknak, mint amennyire a sportirodáknak. Ezeket az értékeket algoritmusok számítják ki, illetve a háttérben olyan, akár több évtizednyi múltra visszatekintő játékvezetők/szakkommentátorok akik rendkívül pontosan állapítják meg a várható esélyeket. Amennyiben követtél már kosárlabda mérkőzéseket (akár NBA meccseket) akkor biztosan észrevetted, hogy a mérkőzés elkezdése előtt kínált fogadási lehetőségek(a várható pontszám alatt/felett opciók például) mennyire pontosak. Nagyon sok esetben csupán pár pontos eltérés lesz a várt eredmény és a meccs alakulása között, annyira pontosan “megjósolják”.

Viszont ha az átlagos sportfogadói megközelítést vizsgáljuk, miszerint a “labda kerek” azaz bármi megtörténhet, akkor ez a két állítás üti egymást, hiszen szemmel láthatóan a szorzók igenis követik a várható kimeneteleket.

Viszont egy nap akár játszhatnak több száz mérkőzést is világszerte, így pusztán a fogadóirodák szorzóiból kiindulni nem lehet, az még nem biztosítja azt, hogy a legvalószínűbb fogadásokat tudjuk megkötni, ehhez kell az a komplex rendszer, amelyet fent pontokba szedtünk. Ezért kell az oddsokat már a sportirodába kikerülésük óta monitoroznunk és olyan informatikai rendszert üzemeltetnünk, amely a nap 24 órájában működik, megállás nélkül. Mert így tudjuk a már említett napi több száz mérkőzésből leszűkíteni arra a körülbelül 5-re a kört, aminek a reális nyerési esélye hordozza magában a legkisebb kockázatot, vagyis a legkisebb “meglepetés faktort”.

b) Ha a már fentebb érintett valószínűségszámítással nem lehetne kicselezni az irodát, és nem lehetne olyan találati arányt elérni hosszú távon, olyan átlag szorzókkal, amelyek matematikailag nézve eredményezik a tőke növekedést, akkor az irodák többsége nem limitálná az igazán nyerő játékosok számláit. Bizony, a fogadóirodák egy része (szerencsére nem mind) általában 1-2 ezer euró nettó nyereség után limitálja a játékos számláját. Ez voltaképp annyit tesz, hogy a feltehető tétjeit drasztikusan lecsökkenti. Ha te például fogadtál korábban 5 ezer Ft tétekkel, akkor a limitálás után csak 250 Ft-okkal tudsz például. Ezt általában üzenetben közlik a játékosokkal. Ha kíváncsi vagy az ilyen üzenetekre, akkor mindenképp tekintsd meg a sport analitikai archívumunkat, oda feltöltöttünk ilyen képeket, amelyeket a közösségünk tagjai vagy éppenséggel mi kaptunk. 🙂

Természetesen a limitálás nem a “világ vége”, számos sportiroda van, illetve mi magunk is készítettünk egy nagyon részletes oktatóanyagot, amely pont azt mutatja be, hogy lehet a legkésőbb kitolni a limitálást, vagyis hogy lehet a legtöbb hasznot elérni egy-egy irodából. Ha több időd van és még ennél is részletesebben utána akarsz járni a témának, akkor javasoljuk, hogy olvasd el a sportirodák Általános Szerződési Feltételeit, amelyekben erre mindig kitérnek.

c) A RoyalProtection© rendszer működése!

Ha most, több évnyi fejlesztés és fejlődés után megkérdeznék, hogy mire vagyunk a legbüszkébbek, akkor valószínűleg a RoyalProtection© -t mondaná a csapat egyöntetűen. Ez a saját szabadalmi eljárás alatt álló önellenörző/önjavító rendszer képes nagy eséllyel kiküszöbölni azokat a hibákat, amik miatt a legtöbb játékos sikertelen hosszú távon. Persze ehhez az kell, hogy az ügyfelünk naprakészen tartsa és mondjuk legalább 2-3 naponta frissítse. (egy-egy frissítés 2-5 percet vesz igénybe, így nem lehet azt mondani, hogy komolyabb időráfordítást igényel) Ha valaki így tesz és a szolgáltatásunkkal 60 nap elteltével nem elégedett, úgy visszakérheti a befizetését, és mi maradéktalanul visszautaljuk! Nincs kockázat.

Körbejárjuk a témát és megindokoljuk, hogy miért:

 

Először is azt érdemes körbejárni, hogy létezhet-e egyáltalán és ha igen, akkor miért?

Vannak még olyanok, akik ma is úgy tekintenek erre a tevékenységre, mint egy egyszerű hobbira vagy játékra. Persze ez érthető, hiszen globális szinten a játékosok 96-98%-a nem ér el komolyabb sikereket. Illetve ha bejön egy általuk vélt esemény, nyer az a csapat akire fogadtak, akkor újabb fogadásokkal elvesztik a korábbi nyereményüket és ha egy nagyobb mintát nézünk, akkor a találati arányuk nagyon alacsony lesz, jóval több lesz vesztes mint nyertes. Tehát az esetükben ez olyan mint egy hullámvasút, ahol vannak kisebb sikerek de legnagyobbrészt a lejtmenetből van több, ebből adódóan nem is tekintenek igazán komolyan rá. Talán csak az izgalom kedvéért játszanak, holott jóval nagyobb potenciál van benne…

Valószínűségszámítás a gyakorlatban

Szokták mondani, hogy a labda kerek és bármilyen eredmény születhet egy sporteseményen. Nos, mind a két állítás igaz, a labda is kerek és valóban előfordulnak nem várt eredmények, amelyeknél az esélytelenebbnek vélt csapatok nyernek az esélyesekkel szemben. Viszont hogy ez amiatt volna, mert a már említett labda kerek, az egy igen nagy túlzás és átgondolatlanság. Ezt pedig az arányok rendkívül jól bemutatják.

Ha igaz volna az, hogy a valószínűségszámítás teljes csőd és nem lehet alkalmazni a sportesemények várható kimenetelét tekintve, akkor máshol sem állhatná meg a helyét. Holott a mindennapjaink részét képezi a valószínűségszámítás. – És tegyük fel a kérdést, hogy amikor saját magunk döntünk egy jövőbeli kimenetel sorsáról, akkor kizárjuk annak a lehetőségét, hogy nem úgy történik mint ahogy számítunk rá, vagy pedig racionálisan végig gondolva annak van a legnagyobb valószínűsége, hogy úgy lesz ahogy várjuk? – Egy egyszerű példával élve: Ha te tudod, hogy mi annak a busznak a menetrendje amivel közlekedsz a munkádba, és kitűzöd célul hogy a reggeli fél 7-est eléred, akkor annak a lehetőségét is kizárod, hogy késik/siet, útközben lerobban stb?

A válasz persze az, hogy nem, hiszen nincs ráhatásod, a jövőt ebben a formában nem ismered, de racionálisan, a tudásodra és eddigi ismereteidre alapozva kijelenthető, hogy legnagyobb valószínűséggel fél 7 körül ott lesz a megállóban a várva várt busz. Ha pedig ezt számszerűsítjük, akkor jóval nagyobb arányban lesz azoknak az eseteknek a száma, amikor kb. Időben érkezik.

Miből indulsz ki, milyen ismeretek adják a megfelelő fogadási lehetőséget

A profi sportfogadásban is hasonló a helyzet, mint a fenti buszos példa esetében, csupán az nem mindegy, hogy milyen információkból indulunk ki. Fontos azonban, hogy ezeket az információkat összegezni, követni, monitorozni, egy ember nem képes. Ehhez egy csapatra van szükség, egy jól működő informatikai rendszerrel, máskülönben nem megy. Ezt mindjárt kifejtjük bővebben, elemeire bontva, amiből meglátod, hogy amikor te magad, egyedül döntesz arról, hogy melyik csapatra kell fogadni, akkor valójában nem szűröd ki a reális esélyeket, és matematikailag nézve 0.015% körüli a racionális, valódi esélye annak, hogy legalább középtávon megtérüljenek a fogadásaid.

Mit kell figyelembe venni egy sport analitikai elemzés során?  Mik azok a tényezők, amiknek a vizsgálatával eldöntjük, hogy milyen elemzést küldünk ki az ügyfeleinknek? Illetve mi kell ahhoz, hogy legnagyobb eséllyel nyerő játékos váljon belőled is?

a) Szorzók alakulása, monitorozása, már a kínálatba kerülésük óta

b) Bajnokság specifikus követés

c) Főállást igénylő sportelemzés

d) Az esetleges váratlan kimenetelre való felkészülés, a hosszú távon elérhető találati arányhoz igazítás

e) Bankroll Menedzsment szerinti gazdálkodás

f) Hosszú távon működőképes stratégia

g) Ingadozás álló értékek

h) A legfrissebb és legnagyobb sport adatbázisok

i) Az összes fenti komponens integrációja, majd a kiküldés előtt utóellenőrzése.

j) A sportiroda limitálás kockázatának alacsony szinten tartása

k) Önellenőrző rendszer, a RoyalProtection© naprakész vezetése(ez már ügyfél részről fontos!)

A fenti összetevők egymagukban is megérdemelnének legalább 1-1 oldalnyi részletezést, sőt, örülnénk is neki ha mindent itt összegyűjthetnénk, hiszen ami itt “zanzásítva” egy-egy oldalnyi leírás lenne, az számunkra több évnyi munkát jelentett olyan rendszerbe összefoglalni, ami a gyakorlatban is bizonyított és nagy biztonsággal működik.

Viszont nem célunk regényt írni, így bármennyire is szeretnénk, de ezen komponensek részletes bemutatásával egyrészt a hamarosan publikálásra kerülő dokumentumfilmünkben találkozhatsz, ami bemutatja majd az elmúlt évek kemény munkáját, mindent amit ma RoyalSports™-nak hívunk. Másfelől ezekre az oktatóanyagainkban kitérünk, így amennyiben bizalmat szavazol nekünk és csatlakozol hozzánk, úgy az oktatóanyagaink segítségével ezeket részletesen bemutatjuk és megismerheted.

Úgyhogy a teljes részletezés nélkül is láthatod, hogy egy komplett csapat összehangolt, egész napos munkája szükséges ahhoz, hogy megfelelő találati arányt, megfelelő szorzókkal, a reális nyerési esélyekre támaszkodva érjünk el.

Te mit látsz a fentiekből, mit kell tenned hogy nyereséges ügyfél lehess?

A tagságodért cserébe mi mindent elvégzünk helyetted. Amennyiben bizalmat szavazol számunkra, és klubjaink előfizetőjévé válsz, úgy nem kell mást tenned, mint letölteni a mobil alkalmazásunkat, követni a sportelemzéseinket, amelyeket a fenti bonyolult és komplex analitikai/matematikai/utóelemző folyamatok által választunk ki.

A megfelelő találati arányt biztosító sportanalitikai elemzéseken kívül pedig az oktatásodról is gondoskodunk, hiszen oktatóanyagaink végig vezetnek a teljes szakmán, így az ismeretükkel nem kell attól tartanod, hogy idő előtt limitálják a sportiroda számlád, mert nyerő fogadó vagy, vagy lemaradsz azon tanácsokról/praktikáktól, amikkel a pénzed mozgatása során hosszú távon akár százezreket spórolhatsz.

 Hármasban az erő!

Létezik három olyan érv, amiket ha az elmúlt évek során bárkinek elmondtunk/megmutattunk, akkor más szemmel tekintett erre a szakmára, voltaképp kivétel nélkül. Azért van erre szükség, mert sokan akár már egy évtizede próbálnak szerencsét (ahogy ők hívják) és fogadnak napról-napra, azonban kézzelfogható, valódi eredményeket nem tudnak elérni. Amikor pedig találkoznak az oldalunkkal (akár a sportanalitikai archivumunkkal a “fiókom” menüben, vagy az ott lévő több száz bizonylattal) akkor felvetődhet a kérdés, hogy egyáltalán a sportirodák  pénzt is tudnak fizetni, vannak akik valóban hosszú távon nyereségesek és kértek már ki a számlájukra? – A most következő három példában erre adunk választ, tarts velünk!

a) Egyfelől minden fogadási lehetőséget egy értékkel látnak el, amit szorzónak hívnak. Ez épp annyira fontos a játékosoknak, mint amennyire a sportirodáknak. Ezeket az értékeket algoritmusok számítják ki, illetve a háttérben olyan, akár több évtizednyi múltra visszatekintő játékvezetők/szakkommentátorok akik rendkívül pontosan állapítják meg a várható esélyeket. Amennyiben követtél már kosárlabda mérkőzéseket (akár NBA meccseket) akkor biztosan észrevetted, hogy a mérkőzés elkezdése előtt kínált fogadási lehetőségek(a várható pontszám alatt/felett opciók például) mennyire pontosak. Nagyon sok esetben csupán pár pontos eltérés lesz a várt eredmény és a meccs alakulása között, annyira pontosan “megjósolják”.

Viszont ha az átlagos sportfogadói megközelítést vizsgáljuk, miszerint a “labda kerek” azaz bármi megtörténhet, akkor ez a két állítás üti egymást, hiszen szemmel láthatóan a szorzók igenis követik a várható kimeneteleket.

Viszont egy nap akár játszhatnak több száz mérkőzést is világszerte, így pusztán a fogadóirodák szorzóiból kiindulni nem lehet, az még nem biztosítja azt, hogy a legvalószínűbb fogadásokat tudjuk megkötni, ehhez kell az a komplex rendszer, amelyet fent pontokba szedtünk. Ezért kell az oddsokat már a sportirodába kikerülésük óta monitoroznunk és olyan informatikai rendszert üzemeltetnünk, amely a nap 24 órájában működik, megállás nélkül. Mert így tudjuk a már említett napi több száz mérkőzésből leszűkíteni arra a körülbelül 5-re a kört, aminek a reális nyerési esélye hordozza magában a legkisebb kockázatot, vagyis a legkisebb “meglepetés faktort”.

b) Ha a már fentebb érintett valószínűségszámítással nem lehetne kicselezni az irodát, és nem lehetne olyan találati arányt elérni hosszú távon, olyan átlag szorzókkal, amelyek matematikailag nézve eredményezik a tőke növekedést, akkor az irodák többsége nem limitálná az igazán nyerő játékosok számláit. Bizony, a fogadóirodák egy része (szerencsére nem mind) általában 1-2 ezer euró nettó nyereség után limitálja a játékos számláját. Ez voltaképp annyit tesz, hogy a feltehető tétjeit drasztikusan lecsökkenti. Ha te például fogadtál korábban 5 ezer Ft tétekkel, akkor a limitálás után csak 250 Ft-okkal tudsz például. Ezt általában üzenetben közlik a játékosokkal. Ha kíváncsi vagy az ilyen üzenetekre, akkor mindenképp tekintsd meg a sport analitikai archívumunkat, oda feltöltöttünk ilyen képeket, amelyeket a közösségünk tagjai vagy éppenséggel mi kaptunk. 🙂

Természetesen a limitálás nem a “világ vége”, számos sportiroda van, illetve mi magunk is készítettünk egy nagyon részletes oktatóanyagot, amely pont azt mutatja be, hogy lehet a legkésőbb kitolni a limitálást, vagyis hogy lehet a legtöbb hasznot elérni egy-egy irodából. Ha több időd van és még ennél is részletesebben utána akarsz járni a témának, akkor javasoljuk, hogy olvasd el a sportirodák Általános Szerződési Feltételeit, amelyekben erre mindig kitérnek.

c) A RoyalProtection© rendszer működése!

Ha most, több évnyi fejlesztés és fejlődés után megkérdeznék, hogy mire vagyunk a legbüszkébbek, akkor valószínűleg a RoyalProtection© -t mondaná a csapat egyöntetűen. Ez a saját szabadalmi eljárás alatt álló önellenörző/önjavító rendszer képes nagy eséllyel kiküszöbölni azokat a hibákat, amik miatt a legtöbb játékos sikertelen hosszú távon. Persze ehhez az kell, hogy az ügyfelünk naprakészen tartsa és mondjuk legalább 2-3 naponta frissítse. (egy-egy frissítés 2-5 percet vesz igénybe, így nem lehet azt mondani, hogy komolyabb időráfordítást igényel) Ha valaki így tesz és a szolgáltatásunkkal 60 nap elteltével nem elégedett, úgy visszakérheti a befizetését, és mi maradéktalanul visszautaljuk! Nincs kockázat.